IT & Økonomi

Med Kursuscentret Campus Vejle som medspiller kommer du sikkert i mål, når du ønsker at opkvalificere dig eller tilegne dig nye kompetencer inden for IT eller Økonomi. Vi har mange års erfaringer med at skræddersy de rigtige kurser og uddannelsesforløb, så de passer til dig uanset om du begynder, rutineret bruger eller avanceret bruger.

For at du får mest ud af dit kursus, tilbyder vi dig altid at få lavet en kompetenceafklaring inden kursusstart, så du kommer på det kursus, der passer til dine behov og ønsker om kompetencer. 

IT-Flex
Vi tilbyder alle vores IT-kurser som IT-Flex, hvor kursisterne sidder i samme lokale og arbejder med regneark, tekstbehandling, e-mail, database osv. på forskellige niveauer. IT Flex sikrer dig et fleksibelt forløb, så du kan du passe kurset ind i din hverdag. I IT-Flex Centret arbejder du selvstændigt og i eget tempo med det udleverede materiale, og der er altid en vejleder til stede.

IT i virksomheden
Kursuscentret Campus Vejle tilbyder også IT-kurser og forløb, der er målrettet mod virksomheder og deres specifikke behov for IT-kompetencer. Disse kurser kan afvikles i virksomheden eller hos Campus Vejle.