Bliv mere effektiv til word

-og få et kompetencegivende eksamensbevis
Har du kendskab til Word i forvejen og ønsker du at blive endnu skarpere på de funktioner der findes til Word.
Du præsenteres på dette kursus for de særdeles brugbare funktioner i Word 2010 og får masser af gode ideer og tips til at effektivisere og optimere de daglige arbejdsopgaver. Som mange andre af Office programmerne, så anvender den generelle bruger af Word kun ca. 10% af programmets faciliteter. Du kan på ”Op i gear med Word” kurset blive mere effektiv og få et indblik i programmets mange muligheder samt få inspiration til anvendelse af de nye funktionaliteter, så du kan beherske de måske 85% eller mere.

Indhold
Bliv mere effektiv til Word er kurset, hvor du gennem undervisning og praktiske øvelser blandt andet lærer hvordan man anvender typografier og skabeloner til at gøre virksomhedens interne og eksterne dokumenter ensartede.

Kurset er opbygget som en dags traditionel klasseundervisning med efterfølgende opgaver, du løser derhjemme for at få det maksimale udbytte af kurset. Der er naturligvis hjælp at hente hos underviseren, hvis du kører fast i opgaverne, og du får feedback på de besvarede opgaver. Du skal løse minimum 3 opgaver, inden du er klar til at få papir på det, du har lært. Hvis du ønsker at få et kompetencegivende eksamensbevis, kræver det, at du gennemfører en lille prøve i en praktisk øvelse i det, du har arbejdet med på kurset. Du får karakter for din præstation.

Målgruppe
Bliv mere effektiv til Word er for dig, der i forvejen er en habil daglig bruger af Word; men som mangler at kunne udnytte de lidt mere avancerede funktioner.

Kurset henvender sig til alle som arbejder lidt eller meget i Word. Der vil være noget for enhver, som ønsker at benytte flere af programmets funktioner mere effektivt. Der kræves, at du har lidt kendskab til Word i forvejen, da kurset er på videregående niveau.

Emner på kurset:

 

·         Anvendelse af typografier

·         Anvendelse af skabeloner

·         Opbygning af makroer – lær at automatisere funktioner og handlinger i tekstbehandling.

  • Formularer Effektiv brug af skabeloner og tabeller

·         Afkrydsningsfelter

·         Professionelle layouts og rapporter, hurtigt og effektivt

·         Indtastningsbokse

·         Korrekturlæsningsværktøjet – når du skal rette både i eget og andres

·         Disposition og indholdsfortegnelse

·         Diagrammer og interaktion med Excel

Udbytte
Efter kurset har du fået erfaring med funktioner i Word der kan sikre, at du kan arbejde mere selvstændig og effektivt i hverdagen. Du vil møde mange emner som gør det nemmere for dig at bruge Word som et godt redskab i din dagligdag.

Varighed
Én undervisningsdag + evt. tilvalg af hjemmeopgaver samt ½ dag til opgavevisning/eksamen 

Dato: 24.05.17

Pris: AMUMÅL 44350 (kun for Amu-undervisningsdag):

AMU (til og med faglært):                               272,00 kr. 

IKKE AMU (videregående udd.):                      699,65 kr.

Kviknummer: b7073word-1

Pris for hele pakken incl. eksamen:

AMU (til og med faglært):                                   722,00 kr. 

IKKE AMU (videregående udd.):                      1149,65 kr.

Kviknummer: b7073word-1 + send en mail til Louise: loje@remove-this.campusvejle[dot]dk at det er incl. eksamen

Underviser:
Kasper Skeldahl fra Campus Vejle Kursuscenter. En erfaren og kompetent IT underviser, der er bekendt inden for mange virksomheders arbejdsopgaver.